Iittalassa tanssitaan 2018!

"Iittalassa tanssitaan 2018!" -tapahtuma on valitettavasti peruttu tältä vuodelta.

Joudumme erittäin raskain mielin ilmoittamaan, ettei ”Iittalassa tanssitaan 2018!” -tapahtumaa pystytä järjestämään tänä vuonna. Syynä tähän ovat liian pieni osallistujamäärä ja sitä kautta meille tapahtuman järjestäjille syntyvä liian suuri taloudellinen tappio.

Yritimme viimeiseen asti löytää sellaisen ratkaisun, jossa tapahtuma olisi ollut mahdollista järjestää edes pienempimuotoisena. Valitettavasti kuitenkin tapahtuman järjestämisestä aiheutuvat kiinteät kulut ovat sellaisia, ettei niitä voi karsia ja niissä ei pystytä säästämään. Olemme nyt siinä tilanteessa, että vähäisen osallistujamäärän vuoksi osallistumismaksut eivät kata kuin murto-osan tapatuman järjestämiskuluista ja näin ollen yhdistyksemme ei taloudellisista syistä pysty tapahtumaa tänä syksynä toteuttamaan.

Pahoitellen,
ITKu ry:n johtokunta


Iittalan tanssitapahtuma on järjestetty vuosien varrella jo yli kymmenen kertaa joka toinen vuosi. Alkuvuosina tapahtumassa on ollut lasiaiheinen koreografiakilpailu sekä lasten ja nuorten tanssikatselmus. Viime kerralla tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa ilman koreografiakilpailua tanssikatselmuksena ja siitä saadun positiivisen palautteen myötä jatkamme tällä linjalla. Tapahtuman tarkoituksena on siis tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus esiintyä positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä, kokien yhdessä tanssin iloa ilman kilpailua.

Yhteystiedot


Tapahtumasivu Facebookissa
Itku ry Instagram

Nina Viiala
nina@iittalantanssi.fi
050 5317521

Yhteystiedot